Nieuwe collega!

Aangenaam, ik ben Imke. Ik houd van in beweging zijn. Ik doe aan kickboksen en vind het leuk om in de natuur te wandelen.

Overzicht nieuwsberichten > Nieuwe collega!

Nieuwe collega!

Aangenaam, ik ben Imke. Ik houd van in beweging zijn. Ik doe aan kickboksen en vind het leuk om in de natuur te wandelen.

Sinds jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de gedragingen van mensen. Tijdens mijn zoektocht naar een studie wilde ik mijn sportiviteit combineren met psychologie. Want waarom alles alleen vanuit het hoofd benaderen als je lijf ook iets te zeggen heeft? Vanuit deze interesse ben ik gestart met de opleiding Psychomotorische therapie (PMT) aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk verdiept in de doelgroep kind en jeugd.

PMT is een ervaringsgerichte therapie, waarbij je psychische obstakels door middel van bewegen inzichtelijk kan maken en kan experimenteren met nieuw gedrag. Tijdens de studie heb ik mijzelf geregeld in de spiegel aangekeken, om een therapeut te worden die oordeelvrij is en zich kan inleven in de belevingswereld van de ander.

In 2022 ben ik afgestudeerd en ben sinds januari in samenwerking met Psychomotor. Naast mijn werkzaamheden als therapeut geef ik les op de opleiding PMT van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Ervaringen met Psychomotor

Heb je interesse in PMT of een (bedrijfs)training van Psychomotor?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem nu contact met ons op