Bedrijfstrainingen

Psychomotor verzorgt verschillende trainingen en workshops voor het bedrijfsleven, scholen en zorginstellingen. We komen meestal in beeld wanneer organisaties op een actieve en ervaringsgerichte manier aan de slag willen met thema’s als vitaliteit, teambuilding, omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Bekijk hieronder het aanbod, maar vraag ook gerust naar de mogelijkheden voor een training op maat.

Training de-escalerend werken

Deze training is specifiek gericht op het vroeg signaleren van grensoverschrijdend gedrag in organisaties. Door met verschillende agressie regulerende methoden aan de slag te gaan, krijgt het team de mogelijkheid om stap voor stap te oefenen met nieuw (aangeleerd) gedrag in spannende situaties. Wanneer er vraag is vanuit een organisatie, kan dit ook uitgevoerd worden met een trainingsacteur. Doel is om zo preventief mogelijk te leren handelen. Ook is er aandacht voor effectief optreden indien er tóch een conflict ontstaat. 

We bieden hierbij trajecten op maat aan; van een periodiek terugkerende in-company training voor alle medewerkers tot een registratieprocedure van geweldsincidenten. Ook het opstellen van een specialistisch veiligheidsplan en therapeutische nazorg voor een medewerker die getraumatiseerd n.a.v. een agressie-incident, behoren tot de mogelijkheden.

Benieuwd? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan of bel voor meer informatie.

Adecco logo Fonkelzorg logo Reinier van Arkel logo Leermakers logo

Benieuwd? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan of bel voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Workshop Vitaal & Vaardig Team

In deze workshop leer je, samen met je team, hoe je vitaal en met plezier aan het werk blijft. Je wordt in deze training bewust gemaakt van jouw eigen kracht (fysiek en mentaal), lichaamstaal en uitstraling. Door fysieke oefeningen en korte interacties word je letterlijk ‘in je kracht gezet’ en krijg je handvatten voor het omgaan met anderen, zonder jezelf daarbij te verliezen. We laten je ervaren hoe je op jouw eigen wijze kunt omgaan met anderen vanuit jouw kracht, rust en zelfvertrouwen.

Wat leer je?
  • Eigen grenzen leren aangeven; wat tolereer jij binnen jouw werkveld?
  • Lichaamsbewustwording op het werk
  • Toepassen van de ‘5 ways of well-being’ op jouw werksituatie
  • Onspannings- en ademhalingstechnieken voor meer rust en overzicht.

Ervaringen met Psychomotor